Patrick Choquet bvba

Over ons kantoor

Wij bieden u een volledig gamma flexibele oplossingen die perfect inspelen op uw eigen activiteit en situatie, zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Patrick Choquet bvba

Keuvelhoekstraat 24 – 8300 Knokke Telefoon: 050 60 80 20 Fax: 050 62 18 25 E-mail:  pat@patrickchoquet.be FSMA: 012126 A Ondernemingsnummer: 0439056147

Het kantoor is altijd open, toch beter eerst te bellen (050/608020) en afspraak maken, want wij zijn niet altijd op bureau. 

Wij bieden u oplossingen op maat:

  • uw investeringen te verzekeren: auto, uitrusting, gebouw…
  • uw naasten veilig te stellen ingeval van tegenslag (ziekte, ongeval, …),
  • uw pensioen slim voor te bereiden.

Daarnaast kunnen we u eveneens flexibele oplossingen aanbieden voor het financieel beheer van uw gezin of onderneming, of om uw plannen en investeringen te financieren.

Voortaan kan u zich tot ons wenden als één bevoegde en professionele bemiddelaar, dus zowel voor de bescherming van uw familie en uw vermogen als voor uw financiën.  We zijn een team met jarenlange ervaring en dat klaarstaat om u te helpen.

U verdient een partner waarop u kunt vertrouwen. Altijd en in alle omstandigheden.

Contacteer ons gerust, ook als u momenteel geen concrete vragen hebt. Wij ontmoeten u graag voor een informeel, vrijblijvend onderhoud.

Uw contactgegevens

 

Validatie

 
Door alle dekkingen die u nodig hebt in één contract te groeperen, kunt u aanzienlijk  besparen op uw verzekeringsbudget. Niet onbelangrijk in deze tijd
Back to Top